KÁRPÁTALJA NINCS EGYEDÜL PROGRAM
Az Ismerős Arcok zenekar csatlakozott a Pozsonyi Református Egyházmegye 2016-ban indított együttműködési programjához, a nehéz sorban élő kárpátaljai magyar közösségek megsegítésére. A program egy nagyszabású jótékonysági Ismerős Arcok koncerttel vette a kezdetét, amely december 8-án Nagymegyeren került megrendezésre, felvidéki és kárpátaljai művészek közreműködésével. Hisszük, hogy összetartozásunk nem embertől való, ezért úgy érezzük, hogy kötelességünk a segítségnyújtás, a közös teherviselés és a határokon átívelő nemzetépítő felelősségvállalás. Ez arra ösztönöz bennünket, hogy a megmaradásunkért és a fejlődésünkért mindazt megtegyük, ami tőlünk telik. A KÁRPÁTALJA NINCS EGYEDÜL PROGRAM ezt a célt szolgálja. A program több szintű segítségnyújtást valósít meg: a tartós élelmiszerek és sportszerek gyűjtése mellett, a csallóközi orvosok missziójával, valamint tanulmányi ösztöndíjjal segíti a kárpátaljai diákokat.
A zenekarunk a zenész tehetségek felkarolását és tehetséggondozását tűzte ki célul, amelynek fővédnöke Tánczos István Stewie lett, aki tavaly a saját hangszerének adományozásával támogatott már egy ifjú zeneiskolást. A KNEP hazai koordinátorai Galambos Nándor és Kis László Péter.
A programot a következő módon lehet támogatni:
- átutalással az IBAN SK67 5200 0000 0000 0866 7061 SWIFT (BIC): OTPVSKBX számlaszámra, KNEP megjegyzéssel.
- pénzadománnyal a zenekar koncertjein kihelyezett gyűjtőládák segítségével.
- feleslegessé vált, de még működőképes hangszerek adományozásával.

Segíts, hogy segíthessünk, hiszen Kárpátalja nincs egyedül!
ISMERŐS ARCOK FARSANGI KONCERT
Induljon jól és vidáman a 2017-es esztendő. Itt az év első nagy durranása, az Ismerős Arcok farsang a Barba Negra Music Clubban.
Mivel a farsanghoz vallási ünnep nem kötődik, ezért hagyományosan a vidám lakomák, bálok, mulatságok és a párválasztás időszakaként jellemzik.
Amennyiben bárki hiányt szenved az előbb felsoroltak bármelyikében, mindenképpen ott a helye a Barba Negrában.
Ezen az estén az Ismerős Arcok egy speciális farsangi műsorral készül, remek dalokkal és jelmezversennyel... :)
A vendégzenekar a Sicambria lesz.

➽ 2017. február 24.
➽ ISMERŐS ARCOK ➽ SICAMBRIA

➽ HELYSZÍN // VENUE
Barba Negra Music Club
Budapest - Prielle Kornélia utca 4.

➽ MENETREND // RUNNING ORDER
20.00 KAPUNYITÁS // DOORS
21.00 SICAMBRIA
22.00 ISMERŐS ARCOK

➽ JEGYEK // TICKETS
1999 Ft,- ▲ 2016. december 31-ig vagy a készlet erejéig (100 db)
2499 Ft,- ▲ 2017. február 20-ig
2999 Ft,- ▲ 2017. február 21-től

➽ JEGYÉRTÉKESÍTÉS // PRESALE
▲ Barba Negra Music Club jegypénztára (hamarosan)
▲ Nyitvatartás hétfőtől péntekig: 12.00 - 19.00 // Opening hours from monday to friday: 12.00 - 19.00
▲ Cím // Address ▲ 1117 Budapest, Prielle Kornélia utca 4.
▲ A program napján a belépők kapunyitástól, helyszíni áron, a készlet erejéig megvásárolhatók // On the day of the show tickets can be bought from opening on a door price.

➽ ONLINE
▲ Barba Negra Music Club rendszerében ▲
http://musicclub.barbanegra.hu/ismeros_arcok_20170224
▲ Ticektportal rendszerében ▲
hamarosan... // coming soon...
▲ Broadway Jegyiroda rendszerében ▲
hamarosan... // coming soon…
▲ TIXA rendszerében ▲
hamarosan... // coming soon...

➽ JEGYINFORMÁCIÓ // TICKET INFORMATIONS
▲ Felelősséget csak a Barba Negra, vagy hivatalos partnereinktől (www.ticketportal.hu, www.broadway.hu) vásárolt jegyekért tudunk vállalni. // We can only take responsibility for those tickets which were bought at Barba Negra or at our official partners.
▲ A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen // Please do not post your ticket at any online interface!

➽ KORHATÁR A PROGRAMOKRA // AGE LIMIT
16 éven aluliak csak szülői kísérettel vehetnek részt a koncerten
10 éves korig a belépés ingyenes // Under age 16 the shows can be attended only with parental attendance. Under age 10 the shows are free.
Rocklegendákkal a színpadon 3. - Az időutazás folytatódik…
November 5-én az Ismerős Arcok újra a Barba Negra Music Club nagy színpadán ad koncertet.
Ezen az estén újra igazi rockzenei csemegét láthat a közönség, hiszen folytatódik a korábban megkezdett nagy sikerű sorozat, ahol a zenekar arculatát formáló zenei stílusok legjelentősebb képviselőivel - élő rocklegendákkal - lépnek fel.
Az elmúlt 3 évtized legendás magyar rockzenekarainak emblematikus egyéniségei közül, most a 70-es és 80-as évek első számú közönség kedvenc zenekarának, a Beatricének és az ős- Bikininek a legendás tagjai Nagy Feró és Németh Lojzi lesznek az Ismerős Arcok vendégei.

Vendégként a Hungarica együttes mutatja be a szeptemberben - a lengyel-magyar barátság évére - megjelenő Haza és hűség című különleges, kétnyelvű dupla albumát.
Pörgős koncertek várhatók, kevesebb lírával de sok érzelemmel, amit semmiképpen sem szabad kihagyni!

● A PROGRAM:
● 20:00 Kapunyitás
● 20:45 Hungarica lemezbemutató koncert
● 22:15 Ismerős Arcok és a Rocklegendák

JEGYÉRTÉKESÍTÉS

▲ Barba Negra Music Club jegypénztára
▲ Nyitvatartás:
▲ hétfőtől péntekig: 12.00 - 19.00
▲ Cím ▲ 1117 Budapest, Prielle Kornélia utca 4.

ONLINE

▲ A Barba Negra Music Club rendszerében ▲
http://musicclub.barbanegra.hu/ismeros_arcok_20161105

▲ A Ticketportal rendszerében ▲
https://www.ticketportal.hu/event.aspx?id=41237

▲ A Broadway Jegyiroda rendszerében ▲
http://broadway.jegy.hu/program/ismeros-arcok-rocklegendakkal-a-szinpadon-3-57856/347999

JEGYÁRAK:
▲ 2999 Ft ▲ Elővételi
▲ 3499 Ft ▲ Helyszíni
TIZENHAT ÉV LEGNAGYOBB SLÁGEREIVEL KÉSZÜL AZ ISMERŐS ARCOK, A 20. JUBILEUMI KOLBÁSZFESZTIVÁLRA.
Nyerges Attila, az Ismerős Arcok gitáros-énekese lényegében hazajön Békés megyébe a kolbászfesztiváli koncertjük idején, október 29-én is.

– Nagynéném kondorosi, és náluk minden évben készítünk kolbászt, aktívan kiveszem a részem a gyúrásból és a kolbász fogyasztásából is – hangsúlyozta Nyerges Attila. – Mi néhányan töltjük a kolbászt, és már így is jó a hangulat. Hallom, a koncertünk napján a Csabai Kolbászfesztiválon 750 csapat gyúr majd, el sem tudom képzelni, az milyen hangulatot jelenthet. Már várjuk, hogy átéljük a zenekarral együtt, és igyekszünk mi is hozzátenni valamit ahhoz, hogy jól szórakozzanak a rendezvény látgatói. Az elmúlt 16 év legnagyobb slágerei mellett újdonságokkal is előrukkolunk. Szeretnénk azoknak is élményt nyújtani, akik régóta ismernek bennünket, és azoknak is, akik most hallanak, látnak először.

Az Ismerős Arcok gitáros-énekese elmondta, ahogy a kolbászban, úgy az ő zenéjükből is sokféle íz érik össze. A hagyományos rockzenei hangzás mellett felfedezhetők a blues, a dzsessz, a pop és a világzene stíluselemei is. Dalaik témái között a legjellemzőbb gondolatok a család és a hazaszeretet, kultúránk, értékeink tisztelete és megóvása, valamint a közösségben való létezés fontossága.

– Valamennyi szerzeményünk a hat zenekari tag lelkének zenei lenyomata – fogalmazott Nyerges Attila. – Zenénk „kortalan”, generációról generációra öröklődik, miként a kolbászkészítés tudománya.

- csabaikolbaszfesztival.hu -
Ismét kapható az “Ismeretlen Ismerős" hangoskönyv.
Ismét kapható Nyerges Attila “Ismeretlen Ismerős hangoskönyvének bővített kiadása, mely négy újabb novellával és dalszövegekkel gazdagodott.
Nyerges Attila az Ismerős Arcok zenekar énekese, szövegírója. Dalai az őszinte hazaszeretetről, az erkölcsi értékekről, az egyre szürkébbé váló értékvesztett és anyagias világról, valamint a változás iránti vágyról szólnak.
A könyv első fejezete az emlékezésé, ahol mosolyt fakasztó vagy éppen torokszorítóan szomorú, de mindenképp elgondolkodtató elbeszéléseket olvashatunk.
Emlékek csokra ez, mellyel a szerző tanúbizonyságot ad életének legfontosabb értékeiről: a család egységéről, a szüleink, nagyszüleink iránti tiszteletről, a haza feltétel nélküli szeretetéről.
A második rész Nyerges Attila dalszövegeit és féltve őrzött képeit tartalmazza.
A változatlan formában kiadott CD mellékleten a történetek hallhatók a szerző előadásában, Leczó Szilveszter dallamainak kíséretével.

A kiadvány megvásárolható az Ismerős Arcok zenekar koncertjein, valamint megrendelhető a mindzene@mindzene.hu címen és a BKL kiadónál (www.bklkiado.hu).
FIGYELEM, IDŐPONTVÁLTOZÁS!
A magyar labdarúgó válogatott sikeres Európa-bajnoki szereplése és nyolcaddöntős mérkőzése miatt, az Ismerős Arcok zenekar június 26-i Mezőkövesdi koncertje, a tervezettnél 1 órával korábban - 19:00 órakor - kerül megrendezésre.
A koncertet követően szurkoljunk együtt a magyar csapat sikeréért!
Ismerős Arcok koncertjegyek, most már elektronikus formában is a TIXA-tól.
Tájékoztatjuk a tisztelt érdeklődőket, hogy a magasabb szolgáltatási színvonal elérése érdekében, a közeljövőben változik Ismerős Arcok online jegyrendelési rendszere. Igazodva a kor kihívásaihoz és a trendekhez, valamint a modern informatika által nyújtott lehetőségekhez, csatlakoztunk a TIXA dinamikusan fejlődő hazai jegyértékesítő online rendszeréhez. A kényelmi szolgáltatás bevezetésével, minden saját szervezésű koncertünkre lehet a jövőben jegyet rendelni. Nem lesz többé szükség emailre, átutalásra vagy banki pénztári befizetésre és sorbanállásra, csupán a kiválasztott rendezvényre kattintva, bárki az otthonában megrendelheti, bankkártyával kifizetheti és kinyomtathatja a belépőjegyét. Lehetőség lesz a jegyek postai úton történő kézbesítésére is. Ezáltal az ország bármely pontjáról lehet jegyet vásárolni az Ismerős Arcok koncertjeire. Reméljük az új szolgáltatás elnyeri a közönségünk tetszését és még többen csatlakoznak az elektronikus jegyet rendelők egyre növekvő táborához. Az online jegyrendelésbe bevont koncertek a http://tixa.hu/ismerosarcok oldalon találhatók.
Búcsú a hangszerektől - Turnézáró koncert a Club 202-ben.
A mozgalmas és sikeres tavalyi év után, a zenekarunk újból a Club 202 Live Music Hall-ba látogat.
Az est mottója Hemingway után szabadon, "Búcsú a hangszerektől..."
Véget ért ugyanis egy időszak, tele élménnyel és fantasztikus koncertekkel, aminek lezárásaként a zenekar utoljára adja elő az egyik legsikeresebb műsorát.
A márciusi koncert különleges zenei élményt fog tartogatni a közönség számára. A műsor gerincét az októberben megjelent "Csak a zene..." lemezünk adja, kiegészítve a legnagyobb közönség kedvenc dalainkkal. Vendégünk ezúttal a Papp-Sárdy NBB lesz.

Program:
Kapunyitás: 20.00
Papp-Sárdy NBB 21.00
Ismerős Arcok 22.00

Jegyek elővételben február 6-tól kaphatók:
Club 202 - Live Music Hall (XI.ker.Fehérvári út 202.)
http://tixa.hu/ismerosarcok_20160326_club202
valamint a Ticketportal országos jegyértékesítő hálózatában.


Jegyár elővételben 2500 Ft, a helyszínen 3000 Ft.
Infóvonal:+36 30 434-0545 (10-18 óra között)
Jótékonysági koncert a TF csarnok értékeinek pótlására.
Egy zenekar szíve és lelke nem csak a dalaikon keresztül kerül az őket szerető közönség elé, hanem mindennapi tetteik során is.
Az Ismerős Arcok zenekar számtalan jótékonysági koncerten van már túl az évek során és most újra segítségre buzdítja a rajongóit.
A közelmúltban súlyos tragédia érte a Testnevelési Egyetemet, amelynek korábban Attila édesapja Dr. Nyerges Mihály 8 évig volt a dékánja.
Egy októberi hajnali tűzben az Alkotás úti atlétikai csarnok tetőszerkezete lángra kapott, beszakadt és maga alá temette az egyetem kosárlabdacsapatának a felszerelését, nagy értékű atlétikai eszközöket és kerékpárokat. A tűz martaléka lett a több mint 160 világklasszis magyar sportoló kezének lenyomatát őrző “Magyar Sportcsillagok Fala” is, ahol többek között olyan kiváló sportolók kéznyoma szerepelt, akik már nincsenek közöttünk.
Mivel a zenekar korábban több nagy sikerű, emlékezetes koncertet adott a TF-en, valamint a magyar sport iránt elkötelezett, a kötődése nem véletlen a hely iránt.
A januári koncerten - folytatva a korábbi évek hagyományát - az Ismerős Arcok zenekar újból rocklegendákkal lép a Barba Negra Music Club színpadára. Ezen az estén a legendás EAST együttes virtuóz gitárosa Varga János és kiváló dobosa Király István, a Varga János Project formációval lesz a vendég. Mindkét zenekar fontosnak érzi a segítségnyújtást, ezért a januári koncert a TF csarnok értékeinek pótlása céljából kerül megrendezésre.
Mindenki, aki ellátogat 2016. január 30-án a Barba Negrába, a belépőjegy megvásárlásával nem csak egy nagyszerű zenei élménynek lesz a részese, hanem támogatója is lesz ennek a nemes ügynek.

Program:
Kapunyitás: 20.00
Varga János Project: 21.00
Ismerős Arcok: 22.00

Jegyek

▲ 2990 Ft- ▲ elővételben
▲ 3490 Ft,- ▲ helyszínen

Jegyértékesítés ▲ Barba Negra Music Club jegypénztára
Nyitvatartás ▲ hétfőtől szombatig 14 és 20 óra között
Cím ▲ 1117 Budapest, Prielle Kornélia utca 4.

ONLINE

▲ Barba Negra Music Club online rendszerében ▲
http://musicclub.barbanegra.hu/ismeros_arcok_20160130

▲ Ticketportal országos jegyértékesítő hálózatában ▲
https://www.ticketportal.hu/event.aspx?id=41237

▲ Broadway jegyiroda on-line rendszerében ▲
http://broadway.jegy.hu/program/ismeros-arcok-56582/317873

▲ jegyrendeles@ismerosarcok.hu címen ▲
ISMERŐS ARCOK - Évbúcsúztató koncert a Club 202-ben.
Az advent utolsó hétvégéjén a karácsonyi készülődés és Szent Karácsony ünnepe előtt, egy utolsó és igazán méltó visszatekintéssel búcsúztatja az évet az Ismerős Arcok zenekar, a régi jól bevált helyszínen a Club 202-ben.
A 2015-ös év a zenekar egyik kiemelkedő évének számít, hiszen nemrég jelent meg az együttes eddigi legizgalmasabb albuma a “CSAK A ZENE”.
Koncertjeik körbe ölelték az egész Kárpát-medencét - határon innen és határon túl - ahol számtalan emlékezetes és felejthetetlen élményben volt részük a közönségükkel.
Ezt az eredményes és sikerekben gazdag évet szeretné a zenekar lezárni egy fergeteges koncerttel, ahol a vadonatúj lemez dalai mellett nem maradhatnak el a legnagyobb Ismerős Arcok slágerek sem.
A zenekar vendége ezen az estén a dallamos rockzenét játszó borsodi VIHARMADARAK lesz.

Jegyek 2900 Ft-os árban elővételben kaphatók rendezvénynapokon 19 órától a Club 202-ben, a Ticketportal országos jegyértékesítő hálózatában:
https://www.ticketportal.hu/performance.aspx?idp=441567
valamint interneten megrendelhetők a jegyrendeles@ismerosarcok.hu email címen.
Helyszíni jegyár: 3400 Ft
ISMERŐS ARCOK - Csak a zene... lemezbemutató koncert Erdélyben és Felvidéken
"Csak a zene..." címmel az Ismerős Arcok zenekar 2012 után, idén októberben új albumot jelentetett meg.
 A zenekar másfél évtizedes munkássága alatt először fordult elő, hogy elvonulva nagyváros és a világ zajától - hosszú napokon át - műfaji korlátok nélkül alkothatott.
Az együtt zenélés öröme, az eltelt három év ötletei, valamint a jelen és a múltból hozott zenei stílusok kölcsönhatásának eredményeként született meg ez az eklektikus album, ahol minden zenész a saját zenei ízlését és műfaját adta a dalokhoz.
A lemez izgalmas és magával ragadó dalaiban - amelyek a hat művész lelkének zenei lenyomatát tükrözik - a hagyományos rockzenei hangzás mellett újból felfedezhetjük a blues, a jazz, a pop és a világzene stíluselemeit.

A lemezmegjelenést követően a zenekar a “ Határon túlról, szívektől innen…” gondolat jegyében, Kárpát-medencei lemezbemutató koncertturnéra indul, melynek során - a magyarországi nagyvárosok mellett - novemberben eljutnak a Felvidékre és Erdélybe is.
A zenekar életében mindig kiemelkedő jelentőséggel bírnak a határon túli magyarsággal történő találkozások, fellépések.
A különleges atmoszférájú koncertek során egy sajátos szimbiózis alakul ki a közönséggel, amely mindig életre szóló élménnyel ajándékozza meg a zenészt és a hallgatóságot egyaránt.
A felvidéki koncertek két állomásán, a hasonló értékrendű népszerű felvidéki KOR-ZÁR együttes lesz az Ismerős Arcok vendégzenekara. Az est folyamán közreműködik még Kátai Zoltán, aki az Ismerős Arcok új lemezén is szerepel.

A "Határon túlról és szívektől innen" - CSAKA ZENE koncertturné időpontjai és helyszínei:

November 18. 21:00 MAROSVÁSÁRHELY - MIHAI EMINESCU IFJÚSÁGI HÁZ
November 19. 21:00 SEPSISZENTGYÖRGY - ENERGY CLUB
November 20. 22:00 CSÍKSZEREDA - GRUND
November 21. 21:00 SZÉKELYUDVARHELY - BETHLENFALVI KULTÚROTTHON

November 25. 18:00 DUNASZERDAHELY, VMK
November 26. 18:00 ÉRSEKÚJVÁR - LOVARDA
November 27. 19:00 RIMASZOMBAT - VMK

Jegyek a koncertmenüben lévő eseményeknél, valamint a rendezvényplakátokon feltüntetett helyeken vásárolhatók, valamint interneten megrendelhetők a jegyrendeles@ismerosarcok.hu címen.


Videók:

Felvidéki beharangozó spot: https://youtu.be/fL1QD6Sk80Y
Erdély beharangozó spot: https://www.youtube.com/watch?v=Q-trmih2glw

ISMERŐS ARCOK - Csak a zene... lemezbemutató koncert
vendég: Szabó Leslie Band
A koncert a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jön létre.

"Csak a zene..." címmel az Ismerős Arcok zenekar 2012 után, idén új albummal jelentkezik.
A zenekar másfél évtizedes munkássága alatt először fordult elő, hogy elvonulva nagyváros és a világ zajától - hosszú napokon át - műfaji korlátok nélkül alkothatott.
Az együtt zenélés öröme, az eltelt három év ötletei, valamint a jelen és a múltból hozott zenei stílusok kölcsönhatásának eredményeként született meg ez az eklektikus album, ahol minden zenész a saját zenei ízlését és műfaját adta a dalokhoz.
A lemez izgalmas és magával ragadó dalaiban - amelyek a hat művész lelkének zenei lenyomatát tükrözik - a hagyományos rockzenei hangzás mellett újból felfedezhetjük a blues, a jazz, a pop és a világzene stíluselemeit.
A letisztult, kifinomult és precízen kidolgozott dallamvilágot, Nyerges Attila értékes gondolatai emelik arra a magas szintre, amely évek óta jellemzi az Ismerős Arcok zenei munkásságát.
Az album 13 új szerzeménye megadja minden korosztály és hallgató számára mindazt, ami hiányzik mint egy falat kenyér és segít amikor szükség van rá, közvetíti az érzéseinket és a legtöbbet adja nekünk.
Ez pedig nem lehet más CSAK A ZENE!Szabó Leslie-t és zenésztársait a régi ismeretség és egymás zenei világának a szeretete, már nem először sodorta egy színpadra az Ismerős Arcokkal.

Műsorukban a 80’-as évek meghatározó világslágerei csendülnek majd fel eddig ismeretlen formában, izgalmas stílusban, amit egyedi látvány is kísér majd.

Kapunyitás: 20:00

Jegyár:
2990 Ft,- elővételben
3490 Ft,- helyszínen

Jegyértékesítés: Barba Negra Music Club jegypénztára
Nyitvatartás: hétfőtől szombatig 14 és 20 óra között
Cím: 1117 Budapest, Prielle Kornélia utca 4.

Online jegyértékesítés:
Ismerős Arcok rendszerében
jegyrendeles@ismerosarcok.hu email címen

Barba Negra Music Club rendszerében
http://musicclub.barbanegra.hu/ismerosarcok_20151030

Ticketportal rendszerében
http://www.ticketportal.hu/event.aspx?id=41237

Broadway Jegyiroda rendszerében
http://broadway.jegy.hu/arrivalorder.php?eid=303017&aid=3439&vid=96